VíDEOS

Loading...

10 sept. 2013

13a edició Premis Ràdio Associació de Catalunya-"Directe 4.0" de Ràdio 4 premiat amb Menció de Qualitat al Millor Programa de Ràdio 2012

13a edició Premis Ràdio Associació de Catalunya

El programa "Directe 4.0" de Ràdio 4 rep la Menció de Qualitat en els Premis de la Ràdio Associació de Catalunya


  • Xantal Llavina va recollir ahir el guardó "per presentar de manera fresca i dinàmica l'actualitat, per la innovació i per la tecnologia"
  • Els premis es van entregar ahir a l'Auditori de la ONCE a Barcelona
Ampliar imatgepremsa---xantal-llavina-premi
Xantal Llavina agraint el premitve

Xantal Llavina és la presentadora i directora del magazine "Directe 4.0" de Ràdio 4, acompanyada del seu equip habitual: Quique Quera, Edu Fusté, Ferran Grau, Bruno Sokolowich i Ramón Fornós.
Llocs web relacionats
COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA 10.05.2013
"Directe 4.0", el programa de les tardes de Ràdio 4, va ser distingit ahir al vespre a amb la Menció de Qualitat al Millor Programa de Ràdio que atorga Radio Associació de Catalunya. El jurat ha valorat tant la frescor a l'hora d'abordar l'actualitat com l'ús de noves tecnologies que fomenten la participació del públic.
La tretzena edició d'aquests guardons, celebrada ahir al vespre a l'Auditori de la ONCE a Barcelona, va reconèixer el programa "Directe 4.0" de Ràdio 4, "per presentar d'una manera fresca i dinàmica l'actualitat, per la innovació, i per la tecnologia amb una clara aposta per Internet i les xarxes socials com a elements que permeten estar en contacte amb els oients ".
L'espai que dirigeix i presenta Xantal Llavina, de dilluns a divendres a les 16.00 hores, a Ràdio 4, inclou entrevistes en profunditat, xerrades i confidències amb famosos, actualitat, opinió, i el més destacat d'Internet.
El programa compta amb el seu propi equip, i també amb connexions en directe amb els responsables dels diaris La Vanguardia, El Periódico, El Punt Avui i el Diari Ara. Entre els col·laboradors més recents, Sergi Mas i Quim Masferrer, amb el 'Cara a Cara' més irònic de l'actualitat; Saül Gordillo amb el seu Xarxa.cat i les últimes notícies d'Internet i Twitter; Albert Rami, amb els seus remeis per viure millor de forma natural;Conxita Casanovas i les estrenes de cinema; Maite Boada i els viatges; la secció Denúncia4 sobre conflictes socials; i Dolors Boatella, que rastreja la xarxa a la recerca de les imatges més curioses.
Es mantenen a més les col·laboracions del periodista Lluís Amiguet; el professor Jaume Llopis; el filòsof Bernat Dedéu; el cuiner Fabián MartínDani Casanova i Carlota Fàbregas sobre social media i publicitat; Enric Cambray, amb les novetats de l'escena i el teatre; i els companys del programa de TVE "Tinc una idea". I cada tarda, concurs amb doble premi per als oients amb Quique Quera.